Morten Jørgensen

Direktør, rådgiver

Morten har mere end 6 års erfaring med administration af hjælperordninger. Morten fungerer som kontaktperson for både borgere, hjælpere, pårørende og kommuner.

Morten er også direktør i BPA Support som han stiftede med Malte Hansen tilbage i foråret 2011.

Malte Hansen

Direktør, rådgiver

Malte har mere end 6 års erfaring med administration af hjælperordninger. Malte fungerer i det daglige som administrativ medarbejder med en bred vifte af opgaver.

Malte er sammen med Morten Jørgensen også direktør i BPA Support, og har også haft privat hjemmepleje i Københavns kommune.

Lene Dreier

Teamleder

Lene har arbejdet som teamleder for både helhedsløsninger og især børneordninger i mere end 7 år, samt 2 år som visitator i Københavns Kommune.

Lene har kontakt med alle samarbejdets parter, deltager ved møder og ansættelser, laver rapportering og arbejder løsningsorienteret. Lene er en god sparringspartner for både borgere og kommuner.

Camilla Eklund

Arbejdsmiljøansvarlig

Camilla har mere end 10 års erfaring med ergonomi. Camilla står for vores mange kurser, og har fokus på både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Camilla arbejder tæt sammen med Lene om at sikre de optimale forhold i alle henseender. Kontakt gerne Camilla hvis du har spørgsmål omkring arbejdsmiljø.

Betina Overgaard

Løn- og regnskabsansvarlig

Betina har flere års erfaring med branchen, og står bl.a. for fakturering, løn og regnskab.

Hendes mange års erfaring i flere større virksomheder, sikrer et fagligt og behageligt samarbejde med kommuner i hele landet.